Перейти на главную страницу Карта сайта Напишите нам письмо en  ro  ru
Produse
Contacte
Price-List

Produse

Organizator de cablu 1U/2U
Organizator de cablu 19" 1U/2U, negru, pentru dirijarea orizontala a cablurilor.
Gestionarea cablurilor pentru mediile serverului sau ale cabinetului de date.
Potrivit pentru montarea pe toate dulapurile de date de 19 " și rafturile de server, astfel încat cablurile pot fi așezate corect - important pentru o fiabilitate mai mare a conexiunilor din intregul cabinet.
Organizator cabluri 42U
Acest organizator de cabluri vertical are o înălțime de 42U, are un capac frontal articulat și este orientat înainte pentru un acces ușor la cablare. Numai pentru rack cu lațimea 800mm și rack deschis.
Bara metalică pentru fixarea cablurilor 19"
Acest Organizator-pieptenele pentru cabluri se utilizează pentru a fixa cablurile într-un rack de server deschis sau într-un dulap de telecomunicații și pentru a organiza cablurile într-un dulap. Poate fi instalat în fața raftului sau în spate. Cablul este fixat cu legături din nailon. Organizatorul are un strat de vopsea anticorozivă.
Organizator cabluri tip perie 19" 1U
Cu acest organizator cablurile sunt pur și simplu direcționate din față către spate, astfel vizualizarea cablurilor din interiorul dulapului de rețea este blocată și dulapul de rețea lasă o impresie generală de organizare. Periile de nylon incluse împiedică pătrunderea prafului și a murdăriei.

e-mail hard@lantaur.md

© 2021 Lantaur Networking Moldova