Перейти на главную страницу Карта сайта Напишите нам письмо en  ro  ru
Produse
Contacte
Price-List

Produse

Mufa Cat.3

 

O mufa Cat.3 este un tip de conector, folosit pentru a conecta un set de telefon, la cablajul telefonic din interiorul unei clădiri, stabilind o conexiune la o rețea telefonică.

Mufa Cat.5E

 

Mufa modulara neecranată standard RJ45 8P8C CAT5E este un conector pentru cabluri utilizate la inter conectarea dispozitivelor si aparatelor electronice, cum ar fi rețelele de calculatoare și echipamente de telecomunicații.

Mufa Cat.6

 

Mufa modulara standard RJ45 8P8C CAT6 recomandată pentru comunicații de date (LAN, cablare structurată). Standardul International IEC 60603 specifică nu numai dimensiuni fizice dar si cerințe de performanța pentru versiunile ecranate sau neecranate ale acestui conector, pentru frecvențe de pana la 250 Mhz.

Termination plug Cat.6A

 

Acest conector RJ45 cat.6A poate fi utilizat pentru a conecta cabluri de rețea. Instalarea conectorului la diferite tipuri de cablu se face fără scule și este economa din punct de vedere al timpului. Se efectuiaza transmiterea datelor pînă la 10 Gb/s și frecvența 500 Mhz.

Mufa Cat.7

 

Mufa STP RJ45 cat7 ecranata cu ghidaj exterior faciliteaza pozitionarea corecta a cablului. Poate fi utilizată pentru fire cu diametrul pîna la 1.4 mm.

Manșon de protecție RJ-45

 

Manson din plastic pentru mufe RJ45. Cu ajutorul manşonului puteţi identifica mai uşor un cablu în rack sau switch. În plus, manşonul protejează pinul care blochează mufa în soclu. 


e-mail hard@lantaur.md

© 2021 Lantaur Networking Moldova