Перейти на главную страницу Карта сайта Напишите нам письмо en  ro  ru
Produse
Contacte
Price-List

Produse

Spray Aer Comprimat 400ml

 

Aer comprimat pentru indepartarea contaminantilor din locuri greu accesibile. Usurinta si siguranta ridicata a utilizarii permit indepartarea neinvaziva a impuritatilor din mecanica electronica, optica, de precizie, dispozitivelor electromecanice si multe altele. Praful si alti contaminanti sunt expulzati cu aer comprimat sub presiune inalta. Nu lasa urme de curatenie. 

Creion curațare conectori optici (One-click cleaning pen) 1.25mm pentru LC

 
Creionul One-click Cleaner este un dispozitiv usor de utilizat destinat curațării conectorilor de fibră optică de cablu sau de panou.
1.25mm este versiunea recomandată pentru a curațarea conectori optici LC duplex. Acest model reduce la jumatate timpul dedicat curațări acestui tip de conectori. La fel ca și versiunea 2.5mm, se poate folosi de cel putin 500 de ori.

Creion curațare conectori optici (One-click cleaning pen) 2.5mm pentru SC/FC/ST

 
Creionul One-click Cleaner este un dispozitiv ușor de utilizat destinat curațării conectorilor de fibră optică de cablu sau de panou.
2.5mm este un model destinat curațării conectorilor cu ferula de 2.5mm ce curață o arie mai mare a feței ferulei de fibra optica, de pînă la 2 mm. Dispozitivul este compatibil cu conectori SC/FC/ST/E2000, atat în varianta PC/UPC cît și APC.

Caseta curațare conectori optici (Fiber Optic Connector Cleaner) CLC-3

 

Casetele sunt ideale pentru curațarea unei varietăți mari de conectori de fibră optică. Materialul textil folosit curața rapid și eficient, fiind o soluție sigura de curațat, fără a fi necesar alcool sau alți solvent toxici sau inflamabili. O caseta se permite pînă la 400 de curațări. Principiul simplu de operate garantează o curațare rapidă și ușoară.


e-mail hard@lantaur.md

© 2021 Lantaur Networking Moldova